Luxury meets Luxury – o petrecere dedicată celor mai noi inovații din industria luxului
18 dec. 2017

Luxury meets Luxury – aşa se rezumă petrecerea organizată de Idea Events, divizia de evenimente a Private Luxury Group, în seara de 12 decembrie. În decorul superb al vilei Oromolu – Qreator by IQOS, invitații au petrecut o seară de calitate, alături de branduri renumite din domeniul travel & lifestyle – Gulfstream, Private Jets Europe, Tudor. Personal Tailor, Simona Semen, Private Luxury Travel, Luc Belaire.

Evenimentul a marcat și lansarea unei noi ediții a revistei de travel & lifestyle Rhapsody – The Luxury Standard, care celebrează în acest număr inovația în industria de lux și aduce în prim plan branduri și destinații care pun excelența în centrul serviciilor oferite.

Imaginea unei călătorii perfecte a fost completată de Private Luxury Travel care prin intermediul cardurilor Rhapsody, oferă servicii de concierge de lux, constând în cazări în locaţii exclusiviste din lumea întreagă, facilitarea procedurilor de zbor şi îmbarcare la aeroportul Henri Coanda Otopeni, prin asigurarea unui pachet complet de ”meet & assist”, precum şi rezervări la diverse evenimente sau locaţii de lux internaţionale.

Gulfstream, principalul producător de avioane private de lux, este unul dintre aceste branduri, de a cărui prezență ne-am bucurat în cadrul evenimentului. Macheta ultimului model G650 și imaginile exclusive din interiorul aeronavelor i-au introdus pe oaspeți în atmosfera unei călătorii de lux. Noua aeronavă setează un nou standard în domeniul călătoriilor business și atinge performanțe notabile în termeni de inginerie, funcționalitate, precizie și confort.

Invitații au fost delectați și cu două prezentări de modă, prima purtând semnătura creatoarei de modă Simonei Semen, iar cea de-a doua a designerilor de la Tudor. Personal Tailor. În nuanțe discrete de grej, piersică sau roz pal, creațiile Simonei Semen au conturat o imagine romantică, prin delicatețe și feminitate, linii simple și materiale fluide. Creațiile marca Tudor. Personal Tailor, au adus un plus de eleganță și masculinitate, prin intermediul costumelor de inspirație britanică, realizate cu pasiune și atenție acordată celui mai mic detaliu.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul partenerilor: Gulfstream, Private Jets Europe, Private Luxury Travel, Luc Belaire, Qreator by IQOS și Leonidas.

Join This Conversation

Our Partners