Confortul și eficiența unei călătorii private pot fi cu greu rivalizate de orice alt mod de a călători. Este suficient să mergi la aeroport, să te urci în avion și să zbori către destinația aleasă, fără a irosi timp prețios și bucurându-te de asistență personalizată în funcție de nevoi. Fie că este vorba despre o călătorie de afaceri sau una de relaxare, facilitățile puse la dispoziție pe tot parcursul zborului sunt menite să îți asigure o experiență reconfortantă.

Potrivit nevoilor tale

Private Jets Europe dispune de o gamă largă de opțiuni ce răspund oricăror nevoi. În funcție de numărul de persoane, distanța de parcurs și, bineînțeles, buget, avem soluția potrivită în funcție de fiecare cerință.

Unele dintre cele mai sofisticate avioane dispun de sistemul de telemedicină Tempus IC – un dispozitiv compact, ușor, care în eventualitatea producerii unei urgențe medicale folosește sistemele de comunicare prin satelit disponibile la bordul avionului pentru a se conecta cu doctorii aflați la sol. Astfel, cadrele medicale de specialitate încep aplicarea procedurilor de salvare de la distanță, la numai câteva minute de la declanșarea incidentului medical la bord, acest lucru fiind util cu atât mai situațiile în care avioanele execută zboruri de lungă distanță sau în zone izolate, cum ar fi deasupra oceanelor.

Mai mult decât atât, Private Jets Europe poate pune la dispoziție ambulanțe aeriene private. Cu o rețea globală dedicată zborurilor de scurtă și lungă durată, garantăm un timp de răspuns cât mai scurt.

Siguranță

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră. Din acest motiv ne alegem partenerii cu o atenție deosebită, astfel încât să se ridice la cele mai înalte standarde.

Private Jets Europe oferă acces la avioane exclusiviste, echipate cu tehnologie de ultimă oră și sisteme de navigație moderne, operate de piloți cu o experiență vastă.

Pentru a desăvârși întreaga experiență, vă punem la dispoziție și următoarele facilități:

Private Luxury Group este o companie românească fondată în 2008. Pornind cu servicii asociate zborurilor private, portofoliul a crescut și s-a diversificat continuu. Astăzi compania poate satisface o gamă largă de cerințe pentru un stil de viață premium, de la servicii de turism integrate sau cadouri exclusive, până la organizarea celor mai pretențioase evenimente de business sau intermedierea vânzărilor de proprietăți de lux, în locuri exotice de pe glob. Centrată pe consumator, Private Luxury Group evoluează, se adaptează și crește alături de acesta.