NetJets prezintă Phenom 300 pentru prima oară în România
21 apr. 2016

netjets1

Phenom 300, cea mai ușoară aeronavă Embraer și cea mai solicitată în interes de business, a ajuns în noiembrie 2015 pe aeroportul Aurel Vlaicu din București. Toți cei interesați au putut să admire avionul în cadrul evenimentului găzduit de NetJets, operator de zboruri private.

Parte din noua serie Signature Series™, Phenom 300 dispune de un număr de caracteristici unice și îmbunătățiri personalizate astfel încât să satisfacă cerințele clienților – un design de excepție, autonomie de zbor mărită, viteză ridicată, sisteme electronice de bord de ultimă generație și o capacitate excepțională în ceea ce privește cabina și bagajele.

NetJets este cel mai mare operator de avioane private din lume, cu o flotă de peste 700 de aeronave de 15 tipuri. Compania este susținută de către Warren Buffet, prin Berkshire Hathaway. Warren Buffet a achiziționat primele acțiuni în 1995. Impresionat fiind de serviciile oferite, acesta a cumpărat compania trei ani mai târziu. Alături de familia sa, Buffet a zburat mai mult de 5.000 de ore cu NetJets, echivalentul a 24 de ore de zbor pe zi timp de 7 luni.

Partenerul NetJets în România, Private Jets Europe, broker de avioane private, a avut proprii invitați la eveniment, confirmând astfel încă o dată faptul că România este o piață în dezvoltare, cu mult potențial.

comments are closed .

Our Partners