Gulfstream 280 paid a visit to Bucharest
21 apr. 2016

 

g280 int

În decembrie 2015, Gulfstream a fost gazda unui eveniment premium în cadrul aeroportului Aurel Vlaicu, Băneasa, acolo unde au prezentat noul Gulfstream 280. În prezența Dr. János Hárskuti, Head of Central and Southeast Europe și a domnului George Liteanu, Sales Director Romania & Serbia, aeronava a fost îndelung examinată și admirată de către partenerii și clienții români. Invitații au pășit la bordul acesteia și au experimentat confortul și inovațiile pe care le pune la dispoziție modelul Gulfstream 280.

Din comunicatul de presă se arată faptul că Gulfstream G280 și-a dobândit calitatea de lider în sectorul super-midsize în ceea ce privește performanța și economia. Noul design aerodinamic și elegant al aripilor, împreună cu motoarele de mare tracțiune măresc viteza și autonomia de zbor a aeronavei. Cu toate acestea, consumul rămâne unul redus, confirmându-se astfel poziția fruntașă a G280 în categoria eficienței de consum.

Cabina PlaneView280 încorporează sisteme de zbor și navigare de ultimă generație, setând totodată și standardele în materie de manevrabilitate și control automat. Gulfstream G280 este o aeronavă atât de puternică și aerodinamică încât redefinește performanța și capacitățile în categoria super-midsize business. Interiorul? Ușor, silențios și extrem de confortabil – la nivelul așteptărilor pe care oricine le-ar avea de la Gulfstream, The World Standard™.

Private Jets Europe a fost prezent la eveniment și a avut oportunitatea de a studia în detaliu caracteristicile aeronavei și detaliile de achiziție. Suntem încântați să împărtășim toate aceste informații, așa că vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări.

comments are closed .

Our Partners